Biscuiţi simpli pentru cafea
Revista Rânduri cu dichis by Literatură pe tocuri Nr.5. Martie 2017
Autor Robert Bădică
Ingrediente:
– 2 căni de untură;
– o cană lapte dulce;
– 2 ouă;
– făină cât cuprinde;
– nuca de cocos (opţional).
Mod de preparare:
Toate ingredientele se amestecă într-un castron încăpător. Trebuie să se obţină un aluat tare, care poată fi modelat. La maşina de tocat se pune discul special pentru fursecuri, se reglează şi se pune aluatul în maşină. Formăm biscuiţii şi îi aşezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dăm tava la cuptor, la foc mediu, până când se coc frumos şi se rumenesc. Puteţi face şi o glazură de cacao, dacă nu vă plac simpli. Se servesc cu ceai, cafea sau cu ce mai doriţi voi.
Poftă Bună!
mmmm, perfecte de servit la cafea!
LikeLiked by 1 person
daaa 😀
LikeLiked by 1 person
Sunt exact ca cei făcuți de mama :))) miroseau așa de frumos, erau dulcele de duminica
LikeLiked by 1 person
ma bucur ca ti-am adus aminte de copilarie cu reteta mea 🙂
LikeLike
Vai, Robert, ce-mi faci? Îmi aduc aminte de copilărie și de zilele de duminică petrecute în familie!
LikeLiked by 1 person
🙂
LikeLiked by 1 person
Ah, îmi aduci aminte de biscuiții făcuți de bunica… O să-i fac și eu, mersi!
LikeLiked by 1 person
Cu drag!
LikeLiked by 1 person
Doamne, mi ai adus aminte de copilarie ❤ ! Mama ne facea astfel de fursecuri 🙂 ❤
LikeLiked by 1 person
Sunt foarte buna! ❤
LikeLike