Biscuiţi simpli pentru cafea

Biscuiţi simpli pentru cafea

Revista Rânduri cu dichis by Literatură pe tocuri Nr.5. Martie 2017

Autor Robert Bădică

Ingrediente:

– 2 căni de untură;

– o cană lapte dulce;

– 2 ouă;

– făină cât cuprinde;

– nuca de cocos (opţional).

Mod de preparare:

   Toate ingredientele se amestecă într-un castron încăpător. Trebuie să se obţină un aluat tare, care poată fi modelat. La maşina de tocat se pune discul special pentru fursecuri, se reglează şi se pune aluatul în maşină. Formăm biscuiţii şi îi aşezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dăm tava la cuptor, la foc mediu, până când se coc frumos şi se rumenesc. Puteţi face şi o glazură de cacao, dacă nu vă plac simpli. Se servesc cu ceai, cafea sau cu ce mai doriţi voi.

Poftă Bună!

16938741_1900142930266054_3855671455139893750_n

Advertisements

10 thoughts on “Biscuiţi simpli pentru cafea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s