Genți cu stil și spirit românesc

b7b893a954899a3327f65157f3db7594

Gențile nu mai sunt (și cred că nu au fost niciodată) doar un simplu accesoriu vestimentar folosit pentru a-ți pune în ele rujul, telefonul, cheile, pudra, un pix, șervețele, o carte și așa mai departe până-ți cuprinzi toată mica lume în ea. Ele sunt acum un accesoriu statement scoțând până și cea mai banală ținută din anonimat!

O geantă de calitate bine-aleasă te scoate întotdeauna din impas și te face remarcată! Și nu, nu trebuie să vânezi reducerile marilor designeri! Ce-i drept, o geantă de calitate costă, dar e o investiție pe termen lung! Dacă vrei genți de calitate și cu un design inedit, există și mărci românești care vin cu idei cu adevărat inovatoare! Astăzi am selectat pentru tine trei astfel de brand-uri care, cu siguranță, îți vor atrage atenția și le vei trece pe lista de accesorii must-have pentru 2017.

 Bookletta – geanta ideală pentru cititoarele chic

Dacă e să ne luăm după numărul tot mai mare al blogurilor de literatură (coordonate și citite în mare pare de femei), de mulțimile care se strâng la târgurile de carte, de vânzările editurilor, de noul val de scriitori – e clar, cititul nu mai e un moft sau o activitate destinată intelectualilor și celor cu pretenții de upper-class. Putem spune că a devenit o modă! Și ce fel de cititoare trendy ai fi dacă nu ai avea și o geantă care să se asorteze perfect cu cartea pe care o citești?

Bookletta este mai mult decât o geantă, este deja un mijloc unic de promovare a lecturii! Acest tip de geantă cunoscut deja printre cititoarele moderne, are un buzunar transparent destinat expunerii cărții sau a gadget-ului de lectură preferat! (Totuși, îți recomandăm să mergi pe o carte clasică: arată mult mai fain și, în plus, îți personalizezi geanta cu fiecare nouă carte).

bookleta

Iutta – inspirație tradițională pentru o femeie modernă

Motivele tradiționale au revenit în forță! Un model tradițional pe o piesă vestimentară cât de mică scoate din anonimat orice ținută banală. Pe piața genților sunt câteva brand-uri care au scos modele interesante, însă cel mai mult mi-au atras atenția cele de la Iutta.

Brand-ul aduce în prim-plan modele inspirate din motivele populare interpretate într-o manieră modernă și personală devenind elemente distinctive în industria fashion. În plus, Iutta nu se limitează doar la genți, ei produc și pantofi și alte accesorii din piele la fel de frumoase!

iutta

Lemnia – eleganță și unicitate

De departe cea mai originală idee despre care am aflat la final de an este cea a genților Lemnia care, după cum o spune și numele, sunt fabricate din lemn. Da, ați citit bine – din lemn! Și arată într-un mare fel, pe cuvânt de fashionistă!

Lemnul este atent prelucrat și combinat cu piele și alte materiale pentru a crea niște genți deosebite și rezistente! Fabricate în Argeș, la Câmpulung Muscel, utilizând materii prime românești, gențile Lemnia se pregătesc să cucerească lumea – deci trebuie neapărat să puneți mâna pe una!

lemnia

Sursa foto 1: Pinterest

Sursa foto 2: colaj realizat din poze de pe site-ul bokletta.com

Sursa foto 3: colaj realizat din poze de pe site-ul iutta.ro

Sursa foto 4: colaj realizat din poze de pe site-ul atelierlemnia.com


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.