Blogger acreditat la #Webstock

Blogger acreditat la #Webstock

Blogger acreditat la #Webstock

    De aproape 10 ani, Webstock a devenit conferinţa preferată a bloggerilor. Din toate colţurile ţării sunt persoane care îşi doresc să prindă din mers cel puţin o ediţie. Vor să afle noutăţile, să ia pulsul atmosferei şi să tragă o concluzie despre ce se petrece cu adevărat în blogosferă.

   Cei care locuiesc în Bucureşti şi au puţin timp liber îşi pot face un calendar al conferinţelor la care să dea iama, însă în mare parte preferă să ajungă la una şi bună. Webstock ar putea să ofere răspunsurile pe care le caută fiecare legate de social media şi oportunitatea de a vedea alt gen de oameni în afara mediului virtual.

   Dacă deţineţi un blog şi vă place să scrieţi despre lucrurile care vă aduc satisfacții, atunci deveniţi pentru o zi blogger răsfăţat şi acreditat, posesor al unei invitaţii  gratuite la conferință & gală.

  De cele mai multe ori nu sunt suficiente perseverenţa şi postarea periodică pe blog, ci ieşirea din coconul confortabil, învăţarea de la experţi şi, de ce nu, întâlnirea cu alţi bloggeri. În mediul virtual, fiecare îşi etalează propriul talent, însă în afara acestuia, suntem egali.

   Nu uitaţi, vineri, 5 octombrie 2018, se va organiza la JW Marriott Grand Hotel-Bucureşti conferinţa şi Gala Webstock Awards, însă accesul este permis doar celor care s-au înscris din timp şi au obţinut o invitație gratuită la evenimentul Webstock. Dacă vă doriţi diversitate, atunci nu mai staţi pe gânduri, înscrieţi-vă repejor pentru că locurile sunt limitate.

 #webstockro

Rămâi la curent cu Webstock pe:
Facebook Page: www.facebook.com/webstock/
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/708357382837579/
Twitter: www.twitter.com/webstockro
Instagram: www.instagram.com/webstockro/

Advertisements

One thought on “Blogger acreditat la #Webstock

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.