Recomandare Filme

Revista Rânduri cu dichis by Literatură pe tocuri Nr.3.Ianuarie 2017

Recomandare Filme

1.The Girl with All the Gifts (2016)

thgirlwithallhegift2016Regizat de Colm McCarthy filmul The Girl with All the Gifts este un film de suspans cu accente horror, plasat într-un viitor apocaliptic. Povestea adolescentei Melanie care este considerată specială de către oamenii de știință disperați să descopere un antidot împotriva unei boli care îi amenință pe ultimii supraviețuitori ai planetei.

 

 

 

2.American Outlaws – Nelegiuiții Vestului Sălbatic (2001)

nelegiutiivestuluisalbatic2001

În regia lui Les Mayfield, filmul Nelegiuiții Vestului Sălbatic (American Outlaws) este povestea unuia dintre cei mai cunoscuți bandiți ai Vestului Sălbatic: Jesse James (Colin Farrell), eroul țăranilor fermieri, cel care a găsit răzbunarea perfectă față de un proprietar de cale ferată care ii forțase pe oameni să-și vândă pământurile. În timpul răzbunării puse la cale de aceștia, ei vor deveni cei mai vânați oameni din istoria Vestului Sălbatic. Cu cat crește faima lor, cu atât creste legenda conducătorului Jesse James. Însă faima lui naște invidii în cadrul grupului, creând un pericol în plus pentru tinerii nelegiuiți.

 

 

3.Passengers (2016) 

pasagerii2016Nava americana interstelară Avalon pleacă într-o misiunea de mare amploare care ar trebuii să dureze cel putin 120 de ani până la destinaţie Colonia Homestead, având la bord 5,259 de persoane. Deși toți pasagerii trebuiau să se afle într-o continuă stare de hibernare pe tot parcursul zborului, dar în urma unui accident la două dintre capsulele de dormit face ca Jim Preston şi Aurora Dunn să se trezească mai devreme cu 90 de ani decât era prevăzut iniţial. Captivi în interiorul navetei spaţiale şi înconjuraţi doar de vidul cosmic, cei doi încearcă să se adapteze la noua situaţie, numai că o defecţiune mult mai gravă îi pune în faţa unor alegeri extrem de dificile, de care ar putea depinde însăşi supravieţuirea lor.

 

4.The girl on the train – Fata din tren (2016)

fatadintren2016Filmul Fata din tren (The girl on the train), spune povestea unei tinere adolescente cărei viață nu este tocmai ușoară care urmărește în fiecare dimineață, luând același tren, un cuplu tânăr și aparent perfect, ce locuiește într-o casă de lângă calea ferată. Într-o zi fata din tren vede însă ceva ce o șochează și astfel ajunge să ia parte la viețile pe care le-a observat doar din exteriorul ei.

 

 

 

5.The Thinning (2016)

thethinning2016sfafFilmul regizat de Michael J. Gallagher, The Thinning acțiunea acestui film are loc în viitor unde se face o selecție drastica a populație în urma unui preselecții. Atunci când doi adolescenți, Laina Michaels și Blake Redding, descoperă că testul este doar un fum în van și în spatele acest joc se ascunde o conspirație extrem de bine organizată și periculoasă, care decide după cheful lor cine să trăiască și cine să moară.

 

 

 

Sursa>FilmeOnline.biz

filme

 

Advertisements

3 thoughts on “Recomandare Filme

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.