Editorial de ianuarie

Ianuarie și-a intrat în drepturi de ceva timp. Am scăpat de corvoada pregătirilor, de întocmirea listelor cu rezoluții și de toată agitația lui Decembrie. Am revenit cu picioarele pe pământ și, vrem – nu vrem, trebuie să înfruntăm coduri multicolore de ger și ninsori. Sincer, vouă vă vine să mai ieșiți din casă? Dacă și voi sunteți ca noi, în mod sigur ați prefera să stați în pat acompaniați de o ciocolată caldă și o lectură bună (și, evident, outfitul este format din cele mai pufoase pijamale!).

Deci, vă invităm să vă faceți comozi și să vă avântați printre rândurile noastre cu dichis – aici nu-i niciun cod de vreme rea! O să vă facem cunoștință cu două doamne care creează minuni, o să citiți fragmente din cărți sau povești în premieră, o să vizităm (virtual) Turcia, o să alegem un film pentru seara asta, vom admira bijuterii și genți deosebite! Și asta-i doar o parte! Restul, vă invităm pe voi s-o descoperiți!

Nu-i așa că meritați o pauză de mijloc de ianuarie? Ei bine, cu noi o aveți! Uitați de toată tevatura de până acum! E un nou an, trebuie să privim doar înainte! În plus, răsfoindu-ne cine știe ce idei vă mai vin? Poate mai încap vreo două-trei rezoluții sau dorințe pe lista aia…

Hmmm… pe bune, e ianuarie! Anul e la început, de ce să nu îl facem cel mai bun an al nostru? De ce să nu profităm la maxim de toate perspectivele care ni le oferă! Folosiți-vă imaginația și, dacă aveți nevoie de un stimulent, în paginile revistei noastre îl puteți găsi ascuns sub cine știe ce formă!

Îndrăznește! Visează! Citește-ne și vei vedea că se poate! Reinventează-te în stilul Rânduri cu dichis!ianuarie

Advertisements

2 thoughts on “Editorial de ianuarie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.